torsdag den 15. januar 2015

gymnasium - et fuldtidsjob


Dagene går hjernedødt hurtige her efter ferien. Jeg kan godt mærke at jeg lige skal ind i rytmen igen, men det går heldigvis bedre med at få lavet mine ting, da jeg ved at jeg bare ender med at blive stresset. Jeg vil trods alt ikke have at mit hår begynder at falde af igen, ha!
Det er egentlig sjovt hvor mange der underminerer gymnasiet - som om at vi ikke rigtig laver noget. Jeg har i hvert fald en uge tilsvarende et fuldtidsjob - og når jeg så kommer hjem, kan jeg så begynde at lave lektier igen. Jeg har lidt været den type der aldrig helt har kunnet holde fri, ikke bare kunne slukke for tankerne om den aflevering dér og videre i den dur. Det går heldigvis bedre, og jeg har hørt hvordan flere af de andre piger i min nye klasse har haft det på samme måde.

Arbejdsmoralen her i den nye klasse er også helt anderledes end i den anden. Jeg er begyndt at tage flere noter, få styr på mine ting og gøre mit bedste for at høre efter. Det er en overraskende forandring. Jeg kan også mærke, at selvom jeg ikke kan lide at gå i skole, så er der bare nogle fag der gør alt arbejdet dét værd. Jeg har fået nye lærere, og i samfundsfag kan jeg mærke at det pludselig er blevet interessant igen. Jeg er også startet med at lære russisk, hvilket er virkelig udfordrende og super givende hver gang. Det er fedt! Så er der så bare lige alt det andet man skal forsøge at komme igennem på en eller anden måde.
Det kan blive virkelig ensformigt til tider - vågne op, tage i skole, tage hjem sent og lave lektier, gå i seng. Men jeg er sgu for træt til andet. Lige nu tager jeg bare en dag af gangen og forsøger at gøre mit bedste. Ugh... Jeg glæder mig altså til vinterferien.

Hvordan går I det og har det lige i øjeblikket?

7 kommentarer:

 1. Jeg ved det sucks, men det er virkelig også en investering. Jeg fortryder jeg ikke fik en bedre vane før, sagde tredje g'eren. KOM NU FERIE

  SvarSlet
  Svar
  1. OG så er undervisningen faktisk også lidt nemmere at komme igennem, når man er forberedt og ved hvad der sker, så er det hele lidt mere spændende.

   Slet
  2. Jeg forsøger også at følge med, bare at gøre livet liiidt nemmere i 3.g. Suk. Jeg håber at du også hænger på - det er heldigvis snart ferie!

   Slet
 2. Lyder pisse hårdt, men hvor er det sejt at du klare det og endda forbedre dig.. Håber du bare engang imellem finder lidt mere fritid.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sgu også nedern nogle gange. Og så kommer der så heldigvis også nogle timer hvor man bliver mindet om, hvorfor man egentlig går der :D Jeg håber at det går lidt mindre stressende hos dig!

   Knus!

   Slet
  2. Nu er jeg førtidspensionist så jeg lever generelt mere roligt end de fleste.. tager sku hatten af for folk som går i skole, det ville jeg aldrig kunne gennemføre.. synes pt jeg har nok i bare at være til. :D

   Knus <3

   Slet
  3. Men der er jo også en grund til at du så er førtidspensionist, så du har jo også været igennem en hård periode.. Det er sgu bedre at tage vare på sig selv end at ødelægge sig selv for en uddannelse :)

   Slet