mandag den 11. januar 2016

2016 ultimative ønskeliste

2016 wishlist
Min ønskeliste for 2016
Det kommer ikke længere bag på nogen at jeg bruger bloggen lidt som en notesbog. Derfor er det jo også nærliggende at poste mine ønsker i løbet af året. Det er godt med en lille reminder (udover min fysiske notesbog og mit excel-ark med prisberegninger) når alle impulskøbene vælter over en. Anyway!
Jeg skal investere i nogle basisting som holder ved. Først og fremmest T by Alexander Wang-toppene som jeg synes er vildt nice at have på. Aldrig har jeg været gladere for at have en fucking t-shirt på. Dem der skal der tvinges hjem, sammen med nogle Acne og Dr. Denim-jeans som er de eneste jeans der sidder som de skal på mig, uden at udvide sig, miste farve i vask og andet gøgl. Så er der også Chanel make-up, mest fordi jeg synes det ser pænt ud (.. det går jeg op i, ja) og det fungerer godt for mig, sammen med Tromborg. 
Så er der en Chanel taske og en Vlieger & Vandam-clutch, og et klassisk Hérmes armbånd. Det skal bare være i sølv i stedet for guld.
Sidst men ikke mindst, et par Toga Pulla-støvler i læder, et par Acne Pistols og et par Valentino ballerinaer. Alt denne materialistiske lykke må gerne havne i mit skab ASAP.

Derudover kan jeg også tilføje:
- En Brics-jakke
- En Rick Owens kjole (og jakke men ikke realistisk hahaha)
- Acne Vendome sweater
- Daniel Wellington ur
- North undertøj + body
- Balenciaga møntpung
- En tatovering
- Og 50.000 kroner til min uddannelse i England (forhåbentligt). Dette er trods alt noget jeg har sat ind som en fast post i budgettet! Det skulle meget gerne kunne ske i 2017.

Alt den materialistiske lykke. Åh suk. Mit klædeskab vil nok også være komplet efter alle de her tilføjelser, men det er selvfølgelig noget der skal arbejdes på de næste par år. Det er sgu nok meget godt at jeg lige har lagt et budget. Hvilke store ønsker har I for 2016?

4 kommentarer:

 1. Rare to be able to glimpse the mind of an artist in a blog. :)

  And even more amazing that it carries so well going through google translate. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. I am not an artist, hahaha. You are asking for more artsy posts instead of clothes? ;)

   Slet
 2. OMGosh, I can see how my statement could be misinterpreted. But no, I love your blog exactly as it is and that is why I come back for more, and why I even learned to look up the Danish words your blog tool puts on all the "click buttons" (Udgiv) ;)

  artist-noun
  1) a person who practices or is skilled in an art, esp painting, drawing, or sculpture
  2) a person who displays in her work qualities required in art, such as sensibility and imagination

  It's not all just oil, canvas or clay. By definition #2, I definitely see you as an artist. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, well I appreciate that you are trying to learn a bit Danish :b

   And I am also flattered by that description, although I can't exactly see how I fit in this description. But thank you! I'll make sure to make a small English translation under the Danish and the Russian :)

   Slet