søndag den 10. maj 2015

nominering//ting I ikke vidste om mig


Jeg er blevet nomineret til at besvare nogle spørgsmål og skrive nogle facts omkring mig selv. Så her kommer det altså.
11 facts om mig
- Jeg cykler 16 km hver dag - jeg har 8 km til skole. Øv.
- Jeg elsker jordbær og hindbær, og kunne spise flere bakker om dagen hvis jeg kunne.
- Slidt, brugt, råt, sort designertøj er nice. Undtagen strik. Jeg hader fnulret strik.
- Jeg elsker at analysere politik. Jeg går faktisk meget op i politik generelt.
- Jeg har russisk på A-niveau.
- Jeg elsker at læse
- Jeg drømmer om at udgive mine egne tekster.
11 spørgsmål fra http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/:
1. Hvad er dit drømme job og hvorfor? - Jeg vil gerne arbejde med politik, så noget i den dur. Og så være forfatter ved siden af.

2. Hvor langtid har du blogget? Et års tid tænker jeg. Det har været ret hyggeligt.

3. Betyder en god morgen, noget for dig og hvorfor? - Jeg tænker ikke så meget om morgenen, for at være ærlig.
4. Giv mig 3 gode og 3 dårlige ting om dig selv. Jeg griner af dårlige jokes, jeg lytter gerne og jeg er en aktiv teamplayer. Til gengæld er jeg super akavet, er en rigtig kælling når folk ikke deler samme arbejdsmoral som mig, og håbløs til at danse.
5. Hvad er det sødeste en person har gjort for dig? Jeg sætter pris på små ting generelt, så jeg kan ikke nævne noget bestemt. Det kan være alt til når nogen roser mig, når jeg får en blomst eller dengang mine efterskolevenner kom med varm te da jeg var syg.
6. Yndlings shopping side på nettet? ASOS er rimelig nice. Men ellers er det forskellige steder.
7. Hvilken kendt person vil du helst være for en dag og hvorfor? Øh, det ved jeg ikke. Måske MØ eller en filmstjerne. Eller også ville jeg bare prøve at være kendt for en dag.
8. Hvad er du afhængig af og hvorfor? Årh. Jeg har en svaghed for hindbær og sodavand, men jeg er ikke decideret afhængig af noget. Måske internettet?
9,  Hvilken blog er din yndlings? Det kommer an på så meget, om det er stilinspiration eller et godt grin jeg søger. Dog læser jeg hvert indlæg der bliver skrevet inde på Miriams Blok.
10.  Hvilken superhelt eller skurk ville du gerne være? Uha! Jeg gad godt være Natasha Romanova fra Avengers - hun er seriøst badass og kan tæve hvem som helst.
11. Er der noget i dit liv, du godt kunne tænke dig at ændre på? Ja, men det er der jo altid. Jeg gad godt tage mig sammen til motionere mere, skrive mere, lade være med at lave så mange overspringshandlinger og have nogle flere penge, hehe. Og jeg gad godt være færdig med gym snart så jeg kunne komme til udlandet! Men det kommer vel, lidt efter lidt.


Jeg undlader at nominere nogen da jeg er ufattelig doven, men har du lyst til at tage udfordringen op, så smid en kommentar eller en mail, så finder jeg på nogle spørgsmål til dig.

2 kommentarer:

  1. Du er sød. Og +1 for russisk på A-niveau. Det er sgu da ret badass!

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi er kun syv mennesker på holdet, ud af en skole på 1500 elever. Det føles ligesom at have et hemmeligt kodesprog :D

      Slet